fbpx

Beställ ventilationsrengöring och få radonmätning på köpet

I dagar när vi tillbringar allt mer tid inomhus är det extra viktigt att inomhusluften är ren och att ventilationen fungerar ordentligt. Rätt inställda luftflöden bidrar också till bättre energieffektivisering!

 

Just nu, beställ något utav våra villapaket och få radonmätning på köpet (utförs mellan okt-mars). Med effektiva roterande borstar rengör vi ventilationskanalerna, inklusive spisfläkt/kökskanal. Därtill mäter vi upp och injusterar luftflödena till optimal nivå – allt till ett fast pris*.

Vid besöket ingår även en översyn av luftfilter. Har du nya filter hemma så hjälper vi självklart till att byta dem. Passa även på att ställa frågor om din inomhusmiljö och ventilation – goda råd ingår alltid!

Villapaket 1

Ventilationsrengöring av imkanal med spisfläkt*. Radonmätning på köpet.


1190 kr

(1700 kr utan ROT)

Villapaket 2

Ventilationsrengöring av frånluft med takfläkt, samt rengöring av imkanal och injustering av luftflöden*. Radonmätning på köpet.


1995 kr

Vid separat imkanal och köksfläkt tillkommer 500 kr inklusive ROT-avdrag

(2850 kr utan ROT)

Villapaket 3

Ventilationsrengöring av frånluft med frånluftsvärmepump, samt rengöring av imkanal och injustering av luftflöden*. Radonmätning på köpet.


2485 kr

Vid separat imkanal och köksfläkt tillkommer 500 kr inklusive ROT-avdrag

(3550 kr utan ROT)

Villapaket 4

Ventilationsrengöring av frånluft med FTX-system. Inklusive injustering av luftflöden, rengöring av imkanal och kökskåpa*. Radonmätning på köpet.


2485 kr

Vid separat imkanal och köksfläkt tillkommer 500 kr inklusive ROT-avdrag

(3550 kr utan ROT)

Är du osäker på vad för typ av ventilationssystem du har? Skriv det i meddelandet nedan så hjälps vi åt att reda ut det.

 

*Priser avser villa max 250 kvm. I priserna ingår inte montering/byte av rensluckor, spjäll, don, fläktar eller liknande (behövs normalt ej göras).

Boka ditt villapaket