Vi söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och vara med att bidra till Sotargruppens framtida utveckling!

Sotargruppen är en koncern med flera växande bolag och behöver därför anställa mer folk till sitt huvudkontor i Vara. Sotargruppen siktar mot att inom ett par år bli Västergötlands ledande leverantör av ventilationstjänster, brandskydd och sotning. En led i detta har varit att ansluta sig till SoVent Group, den i Sverige ledande aktören inom sotnings- och ventilation. Via SoVent Group får du som medarbetare tillgång till en din egen skola, SoVent Academy och blir på så sätt en del av utveckling av rollen och bolaget. SoVent Academy erbjuder utbildning inom ledarskap, ekonomi, ventilation och sotning.

Din Roll

I rollen som verksamhetschef kommer du ha det övergripande ansvaret för planering och resursfördelning för samtliga bolag inom Sotargruppen. Du har därmed ansvar för den dagliga driften ute i verksamheterna och kommer ha mycket kontakt med alla medarbetare. I Rollen ingår även att arbeta operativt med besiktningsarbeten och andra förekommande arbetsuppgifter som dyker upp inom bolagen. Du blir på så sätt ”spindeln i nätet” och viktig person för att driva Sotargruppens framtida utveckling.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Arbetsplanering och resursfördelning
  • Vara en sammanhållande länk mellan bolagen
  • Arbeta med effektivisering och driva utvecklingsarbete
  • Besiktningsarbeten

Din profil

För att trivas i rollen och företaget bör du tycka om att få dina kollegor att må bra och utvecklas och på så sätt nå bästa resultat. Du gillar att driva projekt framåt och behöver ingen som säger åt dig vad du ska göra, utan du tar gärna egna initiativ. Har du också en näsa för affärer och gillar att kasta dig över nya saker är denna roll perfekt för dig!

Då Sotargruppen har verksamheter på flera orter i Västergötland kan det förekomma en del resor, så b-körkort är ett krav.

För dig som vill, som siktar uppåt och vill utvecklas inom ditt yrke har vi dessutom goda nyheter – du har stora utvecklingsmöjligheter inom företaget och SoVent Group.

Skicka din ansökan till tim.jonasson@soventgroup.se med rubriken Verksamhetschef Vara.


Kontaktpersoner:
Tim Jonasson, hr
Tel: 0702 92 27 83
Mail: tim.jonasson@soventgroup.se

Håkan, VD Sotargruppen
Tel: 070-433 1116
Mail: hakan@sotargruppen.se