BOKA OM SOTARENS BESÖK
– ELLER BESTÄLL NÅGON AV
VÅRA ÖVRIGA TJÄNSTER

Vill du få besök av sotaren efter kl 17:00 kontakta kontoret så hjälper vi dig

Har du fått en avisering om sotning eller brandskyddskontroll och behöver ändra den bokade tiden?
Genom vår bokningsportal kan du enkelt och kostnadsfritt boka om sotarens besök. Vid inloggningen väljer du ditt sotningsdistrikt. Se också till att ha din ombokningskod framme. Den finns i aviseringsbrevet du fått med posten.

Vill du boka någon av våra övriga tjänster? Logga in och välj ditt närmaste sotningsdistrikt. Samtliga tjänster är
dock inte bokningsbara online ännu. Mer info får du här nedan – där vi i vissa fall hän visar vi till formuläret på kontaktsidan. Fyll bara i så återkommer vi till dig (vanligen inom 24 timmar)

Omboka sotning/brandskyddskontroll

Ventilationsrengöring för villa och småhus

Ren luft är A och O – för såväl ditt som ditt hus välbefinnande. Vi rengör effektivt dina frånluftskanaler och aggregat så kapaciteten ligger på topp.

Läs mer

Serviceabonnemang för flerbostadshus

Säkerställ en god ventilation – Teckna serviceabonnemang med oss för bostadsrättsföreningen. Vi tar helhetsansvaret för er ventilation, från regelbunden rensning till OVK och service.

Kontakta oss

Eldstadsbesiktningar enligt SSR Godkänd ®

Elda tryggt med SSR Godkänd – Ett kvalitetssäkrat besiktningspaket för eldstäder och rökkanaler, innefattande installationsbesiktning – överlåtelsebesiktning – sprängbesiktning – statuskontroll. Prova konceptet som borgar för hög kvalitet, lång branscherfarenhet och gedigen utbildning.

Läs mer

Klimatsmart sotning

Ventilationsrengöring för villa och småhus

Klimatsmart sotning med miljöanpassad teknik – är en frivillig tjänst du kan boka istället för den vanliga sotningen. Du får effektiv sotning i tillslutet system och självklart kommer vi i elbil. (P.S. Vi planterar också träd i samarbete med VI-skogen).

Boka direkt

Spolning och sanering

Högtryckstvättning av fasader och tak mm

Med vår smidiga spolbil – hjälper vi dig med rengöring av bland annat:

  • Imkanaler
  • Tak- eller fasadtvätt
  • Klottersanering
  • Högtryckstvätt av altan eller andra ytor utomhus
Skicka förfrågan

Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte vad du söker? Vi hjälper dig – Våra kunniga medarbetare finns tillhands för att svara på frågor och hjälpa dig tillrätta. Välkommen att kontakta oss med dina frågor!

Till kontaktformuläret