fbpx

Här kan du boka om, eller beställa någon av våra övriga tjänster


Har du fått en avisering om sotning eller brandskyddskontroll och behöver ändra tiden?

Genom vår bokningsportal kan du enkelt boka om, men tänk på att ombokningsavgift alltid tillkommer. Vid inloggningen väljer du ditt sotningsdistrikt. Se till att ha din ombokningskod framme. Den finns i aviseringsbrevet du fått med posten.

Vill du få besök av sotaren efter kl. 17?

Kontakta kontoret så hjälper vi dig

Vill du boka någon av våra övriga tjänster?

Logga in i bokningsportalen och välj ditt sotningsdistrikt, så kan du själv boka vissa tjänster. Alla tjänster är inte bokningsbara online ännu. Läs mer om:

I vissa fall hänvisar vi till kontaktformuläret på vår kontaktsidan, för att boka några av dessa tjänster. Fyll då i formuläret så återkommer vi så snart vi kan, vanligtvis inom 24 timmar.

Till bokningsportalen

Ventilationsrengöring för villa och småhus

Ren luft är A och O – för såväl ditt som ditt hus välbefinnande. Vi rengör effektivt dina frånluftskanaler och aggregat så kapaciteten ligger på topp.

Läs mer
BRF och förvaltning, Sotargruppen

Serviceabonnemang för flerbostadshus

Säkerställ en god ventilation – Teckna serviceabonnemang med oss för bostadsrättsföreningen. Vi tar helhetsansvaret för er ventilation, från regelbunden rensning till OVK och service.

Kontakta oss

Eldstadsbesiktningar enligt SSR Godkänd ®

Elda tryggt med SSR Godkänd – Ett kvalitetssäkrat besiktningspaket för eldstäder och rökkanaler, innefattande installationsbesiktning – överlåtelsebesiktning – sprängbesiktning – statuskontroll. Prova konceptet som borgar för hög kvalitet, lång branscherfarenhet och gedigen utbildning.

Läs mer

Klimatsmart sotning

Ventilationsrengöring för villa och småhus

Klimatsmart sotning med miljöanpassad teknik – är en frivillig tjänst du kan boka istället för den vanliga sotningen. Du får effektiv sotning i tillslutet system och självklart kommer vi i elbil. (P.S. Vi planterar också träd i samarbete med VI-skogen).

Boka direkt
Spolning & Sanering, Sotargruppen

Spolning och sanering

Högtryckstvättning av fasader och tak mm

Med vår smidiga spolbil – hjälper vi dig med rengöring av bland annat:

  • Imkanaler
  • Tak- eller fasadtvätt
  • Klottersanering
  • Högtryckstvätt av altan eller andra ytor utomhus
Skicka förfrågan
Hur kan vi hjälpa dig, Sotningsgruppen

Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte vad du söker? Vi hjälper dig – Våra kunniga medarbetare finns tillhands för att svara på frågor och hjälpa dig tillrätta. Välkommen att kontakta oss med dina frågor!

Till kontaktformuläret