fbpx

Prata med oss när det gäller ventilationsrengöring i Ängelholm

Låt Sotargruppen ta hand om din ventilationsrengöring i Ängelholm. Vi har erbjudit ventilations- och sotningstjänster i Västergötland och delar av Skåne sedan 1999 och åtar oss uppdrag för såväl privatpersoner som bostadsrätter och företag. Med oss kan du alltid vara trygg med att rengöringen av din ventilation utförs professionellt och noggrant. Välkommen till oss på Sotargruppen i Ängelholm.

Därför är regelbunden ventilationsrengöring viktig

I dina ventilationskanaler samlas med tiden mycket damm och andra små partiklar som finns i frånluften. Om ingen rengöring sker bidrar denna smuts till att försämra cirkulationen i luftflödet. Luften du andas är då inte ren och fräsch och effekten i din värmeanläggning kan försämras och ge upphov till fukt och mögelproblem.

Hur ofta bör ventilationen rengöras?

Dina ventilationskanaler bör rengöras var tredje till var sjätte år. Vad som styr intervallerna är avhängigt vilket ventilationssystem du har. Vi hjälper dig gärna med dina frågor om ventilationsrengöring i Ängelholm och informerar dig om vad som gäller för just din fastighet. Du når oss på telefon: 0771-57 50 00.

Passa på att nyttja ROT-avdraget
vid ventilationsrengöring

Vid ventilationsrengöring har du rätt till ROT-avdrag med 30 % av arbetskostnaden. Hos Ventgruppen hjälper vi dig att nyttja ROT-avdraget för din ventilationsrengöring i Ängelholm. Tveka inte att fråga oss
om du undrar över något kring ROT-avdraget.

Ventgruppen i Ängelholm står för helheten

Ventgruppen och Sotargruppen kan hjälpa dig med allt inom ventilation och brandskydd i Ängelholm. Inom ventilation är vi även certifierade för OVK (Obligatorisk ventilationskontroll). Vilken sorts underhåll eller rengöring du än är i behov av håller vi i alla tåtar. Hos oss får du ett helhetsgrepp om din ventilationsrengöring, ditt underhåll och brandskydd i Ängelholm. Gör slag i saken och boka din nästa ventilationsrengöring hos oss på Ventgruppen i Ängelholm redan idag.

Snabb och smidig bokning av ventilationsrengöring i Ängelholm

Att boka tid för ventilationsrengöring hos oss på Ventgruppen ska vara enkelt. Därför bokar du smidigt den tid som passar dig via vårt bokningsformulär. Men givetvis kan du även ringa till oss på tel: 0771-57 50 00.

Gå till bokasidan